>Четвер, 2024-05-02, 9:52 PM
Гість | "Гості" | RSS

Декабристівський НВК миргородської районної ради

Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Липень » 2 » Відпочинок у "Веселці"
2:33 PM
Відпочинок у "Веселці"

     Уже кілька років учні нашої школи з нетерпінням чекають літа, адже для них канікули розпочинаються з відпочинку в пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка». Ось і цього року з 31травня по 17 червня 26 дітей, учнів 1-6 класів, змогли корисно й цікаво провести час. 

    Кожен день був насичений подіями. Вихователі Новак Т.І., Роговенко О.М., Нікуліна Л.Г. дбали про змістовний відпочинок. Протягом зміни проводилися захоплюючі заходи: спортивні свята, гра-квест, тренінги, конкурси та змагання. Цікаво проходили заняття гуртків, на яких діти розвивали свої творчі вміння. Корисним був похід на перепелину ферму у місцеве господарство, тут усі познайомилися із  вирощуванням перепелів, яйця яких є дієтичними (учні школи мають їх у меню протягом навчального року).

    Багато нового про рідний край довідалися діти під час екскурсій у краєзнавчі музеї м. Миргорода та с. В.Сорочинці. Про митців, чиї імена пов’язані з Миргородщиною, дізналися в музеях М.В.Гоголя та Давида Гурамішвілі. Значною подією було відвідування виставки дитячих робіт, а також зустріч із художником-земляком Довгалем В.О. та відвідування виставки його картин. Діти вперше побували у художньому салоні, чули виступи художників, які живуть і працюють у Миргороді, змогли доторкнутися до прекрасного, яке твориться не десь у столиці, а тут, поряд. Бо й героями картин Василя Олександровича є люди, які добре відомі кожному жителю нашого села.

    Екскурсія в пожежну частину м. Миргорода була не тільки цікавою, а й корисною. Діти змогли більше дізнатися про героїчну професію наших рятівників, побачити обладнання пожежної частини, приміряти кастюм пожежника, познайомитися з роботою диспетчера, вчилися правильно повідомляти про небезпеку по телефону.

     Із трудовими буднями військового, зокрема льотчика, учні ближче познайомилися, побувавши у військовій частині. Відвідали музей, де почули про героїчний шлях льотчиків, змогли побачити сучасні літаки, побувати у кабіні пілота.

      Цікаво проходили екскурсії в ліс. Але найбільше втіхи принесли поїздки на річку Хорол у м. Миргород. Ігри, розваги на воді в спекотний день – це справжня насолода. Діти, які відвідували щорічно табір, показали свої вміння плавати та пірнати, ще й молодших навчали. Ми вдячні шоферу автобуса Цисю В.М. за допомогу в проведенні екскурсій.

     У їдальні було організовано якісне триразове харчування. Ласуючи смачними стравами, діти дякували кухарям Фесенко Г.В., Степанюк К.В. та Довгаль Л.В.

     В організації відпочинку дітей брали участь не тільки працівники школи, а й наш постійний спонсор – державне підприємство дослідне господарство ім. Декабристів  на чолі з директором Цибенком В.Г. Вони подбали про харчування дітей, надали автобус для підвезення та екскурсій.   

      Хочемо також висловити слова подяки приватним підприємцям Улізьку О.М. та Верещаці О.В. за матеріальну допомогу

        Закінчилася табірна зміна, а нікому не хотілося розставатися з «Веселкою». Усі з нетерпінням  будемо чекати наступного літа.

 


 

Переглядів: 508 | Додав: dekabrsh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 stefan  
0
МИ ВКонтакті:  http://vk.com/dekabristivskoy_nvk smile

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031